Povodom 26.juna, Međunarodnog dana borbe protiv upotrebe droga, Dom zdravlja Bijelo Polje organizuje Nedjelju otvorenih vrata pod nazivom „Ljudi prije svega: Stop stigmatizaciji, ojačaj prevenciju“.

Nedjelja otvorenih vrata počinje 26.juna i trajaće do 30. juna.

Zakazivanje pregleda vrši se na predlog izabranog pedijatra, a preglede obavlja Prim.dr Julija Bošković.

Snimanje se obavlja utorkom i četvrtkom od 14 -16h u službi ginekologije Doma zdravlja.

Danas je u Domu zdravlja Bijelo Polje počela sa radom Škola za trudnice, Škola je namijenjena trdunicama od 22 nedelje trudnoće. Školu vode strukovne medicinkse sestre Tine Novović i Ana Milićević. U toku trajanja škole za buduće majke biće uključeni stručnjaci iz oblasti ginekologije i akušerstva,. pedijatrije, fizijatrije, nutricionizma, psihologije, stomatologije…

Shodno odluci Komisije za zaštitu stanovništa od zaraznih bolesti KOVID-19, a u skladu sa epidemiološkom situacijom i predlogom Instituta za Javno zdravlje , od ponedjeljka 15. maja, ukidaju se kovid ambulante.

Testiranje na Kovid-19 vršiće u Mikrobiološkoj službi Doma zdravlja, samo kod pacijenata kod kojih je indikovano bolničko liječenje i umjesto dosadašnjeg PCR-a radiće se testiranje brzim antigenskim testom u periodu od 08- 11h radnim danima i subotom od 10 do 11h po uputu izabranog doktora.

 

𝐈𝐒𝐊𝐀𝐙𝐈𝐕𝐀𝐍𝐉𝐄 𝐈𝐍𝐓𝐄𝐑𝐄𝐒𝐎𝐕𝐀𝐍𝐉𝐀 𝐙𝐀 𝐕𝐀𝐊𝐂𝐈𝐍𝐀𝐂𝐈𝐉𝐔 𝐏𝐑𝐎𝐓𝐈𝐕 𝐇𝐏𝐕-𝐀 𝐃𝐉𝐄𝐂𝐄 𝐔𝐙𝐀𝐒𝐓𝐀 𝟏𝟎-𝟏𝟑 𝐆𝐎𝐃𝐈𝐍𝐀
𝐊𝐨𝐧𝐭𝐚𝐤𝐭 𝐭𝐞𝐥𝐞𝐟𝐨𝐧 𝐧𝐚 𝐤𝐨𝐣𝐢 𝐬𝐞 𝐦𝐨𝐳𝐞 𝐳𝐚𝐤𝐚𝐳𝐚𝐭𝐢 𝐯𝐚𝐤𝐜𝐢𝐧𝐚𝐜𝐢𝐣𝐚 𝐢 𝐝𝐨𝐛𝐢𝐭𝐢 𝐭𝐚𝐜̌𝐧𝐚 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐜𝐢𝐣𝐚 𝐣𝐞 𝟎𝟔𝟗 𝟏𝟒𝟕 𝟎𝟎𝟗

GALERIJA

Back to Top