Dobrodošli na web-site Doma zdravlja Bijelo Polje!

 

Ovdje možete pronaći podatke o organizaciji i djelatnosti naše ustanove, uslugama koje pružamo, kao i važne informacije u vezi Vašeg zdravlja.

 

Želimo Vam ugodno pretraživanje naših stranica!

 

Radno vrijeme

Brojevi telefona


Prijava korisnika

Ostvarivanje prava na putne troškove u cilju ostvarivanja zdravstvene zaštite

 U Domu zdravlja Bijelo Polje 25.08.2017.godine Fond za zdravstveno osiguranje je održao prezentaciju Analize ostvarivanja prava na putne troškove u cilju ostvarivanja zdravstvene zaštite u ustanovama na teritoriji Crne Gore. Prezentaciji su prisustvovali izabrani doktori Doma zdravlja Bijelo Polje, u cilju upoznavanja istih sa rezultatima Analize kao i sa realizacijom predloga mjera. Članovi radne grupe koji su prisustvovali prezentaciji su:

  • Dr Sanja Simović koordinator
  • Dragan Vuksanović - član
  • Predrag Vučinić - član
  • Jelena Braletić - član
  • Siniša Simović – član

Sprovođenje mjera iz analize putnih troškova...pdf

10. Maj međunarodni dan fizičke aktivnosti

fizicka aktivnost

Povodom Svjetskog dana fizičke aktivnosti JZU Dom zdravlja Bijelo Polje organizovao je u saradnji sa Srednjom elektro-ekonomskom školom obilježavanje ovog datuma. Tim povodom specijalista higijene Prim dr Ifeta Erović sprovela je anketu o fizičkoj aktivnosti među učenicima prvih razreda ove škole i održala predavanja na temu „Fizička aktivnost i zdravlje“, a profesori fizičkog vaspitanja organizovali su radionicu sa programom različitih fizičkih aktivnosti. 

5. Maj svjetski dan higijene ruku

higijena ruku

Povodom Svjetskog dana higijene ruku Koordinator tima za higijenu ruku iz JZU Dom zdravlja Bijelo Polje Prim dr Ifeta Erović održala je predavanja i radionice u Srednjoj stručnoj školi i JPU „Dušo Basekić. Tom prilikom sprovedena je anketa o higijeni ruku za učenike prvih razreda Srednje stručne škole. Učesnicima radionica podijeljeni su flajeri na temu „Sačuvajte živote operite ruke“. Ova aktivnost je medijski propraćena od strane lokalne televizije „SUN“.

U Domu zdravlja održano predavanje na temu „ Mijenjamo dijabetes“

U Domu zdravlja Bijelo Polje 16.02.2017. godine u sklopu Kontinuirane medicinske edukacije (KME) održano je predavanje na temu „Mijenjamo dijabetes“ koje je bilo namijenjeno ID za odrasle i pedijatrima. Predavač na seminaru je bila Dr Snežana Radovanić internista endokrinolog iz Opšte bolnice Berane.

 

 

Vježba - simulacija pojave polio virusa

Noro virusInstitut za javno zdravlje je u saradnji sa Nacionalnim koordinacionim tijelom za odstranjivanje i iskorjenjivanje pojedinih zaraznih bolesti u sklopu kontinuirane medicinske edukacije i jačanja kapaciteta higijensko – epidemioloških službi domova zdravlja, u Domu zdravlja Bijelo Polje 19.01.2017. godine organizovao vježbu sa simulacijom pojave polio virusa.

Opširnije: Vježba - simulacija...

zastitnik-prava

Broj MZ za primjedbe

Kalendar-zdravlja

Hipokrat

Kako do nas?

DZBP mapa

JZU Dom zdravlja Bijelo Polje

ul. Voja Lješnjaka bb
84000 Bijelo Polje
tel: +382 (0)50 432 327
fax: +382 (0)50 432 149
dom_zdrav_bp@t-com.me
www.domzdravljabp.me