Dobrodošli na web-site Doma zdravlja Bijelo Polje!

 

Ovdje možete pronaći podatke o organizaciji i djelatnosti naše ustanove, uslugama koje pružamo, kao i važne informacije u vezi Vašeg zdravlja.

 

Želimo Vam ugodno pretraživanje naših stranica!

 

Radno vrijeme

Brojevi telefona


Prijava korisnika

Edukativna radionica

 Edukativna radionica “Program roditeljstva za cjeloživotno zdravlje za malu djecu uzrasta od 2 do 9 godina“

U JZU Dom zdravlja Bijelo Polje sredinom januara 2018. godine u okviru Savjetovališta za mlade sprovodiće se „Program roditeljstva za cjeloživotno zdravlje za porodice sa djecom uzrasta od 2 do 9 godina“.

becici1

Opširnije: Edukativna radionica

Obilježen 16.oktobar Svjetski dan pješačenja

setnja

Povodom Svjetskog dana pješačenja i Svjetskog dana zdrave hrane, Higijensko epidemiološka služba Doma Zdravlja BP u saradnji sa Opštinom Bijelo Polje, MUP-om, AK „Jedinstvo“, JUOŠ „Risto Ratković“ i JU Srednjom elektro – ekonomskom školom je 16. oktobra organizovala šetnju pod sloganom „Pješački pohod“ na relaciji od hale u Nikoljcu do naselja Pripčiće.

Ovim „Pješačkim pohodom“ još jednom je pokazano da je pješačenje najjednostavniji i najsvrsishodniji oblik čuvanja i unapređenja zdravlja jer doprinosi održavanju kondicije, razvoju tjelesne i zdravstvene kulture gdje su uključeni i stari i mladi.

U Domu zdravlja održano predavanje

Održano predavanje u skaldu sa planom i programom KME 

U skladu sa programom KME u JZU Dom zdravlja Bijelo Polje 05.10.2017.godine održana je edukacija iz oblasti imunoprofilakse sa temama: Imunizacija u posebnim stanjima (trudnoća, urođene ili stečene imunodeficijencije, hronična oboljenja, autoimuna oboljenja, alergije)

Predavači na edukaciji su bili:

  • Profesor doktor Dragan Laušević
  • Dr Senad Begić
  • Dr Milko Joksimović

U Domu zdravlja održano predavanje

Održano predavanje Instituta za javno zdravlje u skladu sa Planom i Programom KME

Institut za javno zdravlje u skladu sa Planom i Programom Kontinuirane medicinkske edukacije (KME) koje je usvojilo Ministarstvo zdravlja u JZU Dom zdravlja Bijelo Polje dana 22.09.2017.godine je održao sastanak na kome su prezentovane sljedeće teme:

  • „Ishrana u prevenciji i liječenju šećerne bolesti i kardiovaskularnih bolesti“
  • „Prevencija i tretman djece sa prekomjernom težinom i gojaznošću“

Aktivnostima Kontinuirane medicinske edukacije su prisustvovali izabrani ljekari za odrasle, pedijatri, ginekolozi i internisti iz JZU Dom zdravlja Bijelo Polje, OB Bijelo Polje, DZ Kolašin i DZ Mojkovac.

Uspjeh na sportskim igrama

USPJEH SPORTISTA JZU DOM ZDRAVLJA BIJELO POLJE NA 17. SPORTSKIM SUSRETIMA ZDRAVSTVENIH  RADNIKA CRNE GORE

sportske

Zaposleni JZU Dom zdravlja Bijelo Polje su učestvovali na 17. Sportskim susretima zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Crne Gore sa međunarodnim učešćem, održanim u Ulcinju u periodu od 13-17.09.2017. godine u organizaciji NVO „Udruženje zdravstvenih radnika Boke i primorja“ Kotor. Takmičari Doma zdravlja BP su uzeli učešće na Susretima u skoro svim disciplinama i postigli zapažene rezultate osvojivši šest trofeja. Nagrade su osvojene u disciplinama fudbal, odbojka, šah i pikado

U Domu zdravlja održano predavanje

NASTAVAK KONTINUIRANE MEDICINSKE EDUKACIJE 

U skladu sa preuzetim obavezama iz Strategije zaštite od nasilja u porodici 2016-2020. godine koja obavezuje multidisciplinarni pristup i edukaciju pružalaca usluga u zdravstvu u vezi sa prevencijom, indetifikovanjem nasilja i njegovim adekvatnim tretiranjem, kao i Planom i Programom Kontinuirane medicinske edukacije (KME) koji je usvojilo Ministarstvo zdravlja, u JZU Dom zdravlja Bijelo Polje 21.septembra.2017.godine, održana je edukativna radionica na sljedeće teme:

  • „Koncept rodno zasnovanog nasilja, vrste i oblici nasilja, njihova prevencija i prepoznavanje“
  • „Funkcija zdravstvenog sistema u prevenciji nasilja“
  • „Komunikaciaj u zdravstvu u službi prevencije nasilja“

Edukativnoj radionici su prisustvovali zaposleni JZU Dom zdravlja Bijelo Polje.

zastitnik-prava

Broj MZ za primjedbe

Kalendar-zdravlja

Hipokrat

Kako do nas?

DZBP mapa

JZU Dom zdravlja Bijelo Polje

ul. Voja Lješnjaka bb
84000 Bijelo Polje
tel: +382 (0)50 432 327
fax: +382 (0)50 432 149
dom_zdrav_bp@t-com.me
www.domzdravljabp.me