Na osnovu  člana 62. Stav 1.Zakona o javnim nabavkama („Službeni list CG“ , broj 42/11, 57/17,28/15 i 42/17) naručilac JZU Dom zdravlja Bijelo Polje, ul. Voja Lješnjaka bb. Bijelo Polje, oglašava

 

OBAVJEŠTENJE O OGLAŠAVANJU POSTUPKA JAVNE NABAVKE

 

Otvoreni postupak za usluge fizičkog obezbjeđenja objekta JZU Dom zdravlja Bijelo Polje ukupne procijenjene vrijednosti sa PDV-om 20.000,00 eura.Tenderska dokumentacija broj 41/2018 objavljena je na Portalu javnih nabavki, na adresi http://www.ujn.gov.me  dana 17.08.2018.godine. Lice za davanje informacija službenik za javne nabavke Drljević Anđelina dipl.pravnik,  telefon 050/432-327, e –mail:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Najstarija medicinska manifestacija u regionu -  39. Sabor ljekara sjeverne Crne Gore i Jugozapadne Srbije će se održati u Hotelu "Berane" u Beranama, 12. i 13. oktobra 2018. godine.

Teme ovogodišnjeg sabora su:

  1. Zdravstvena zaštita majke i djeteta;
  2. Promocija zdravlja i prevencija bolesti;
  3. Slobodne teme.

Programom Sabora, predviđena su predavanja po pozivu, usmena izlaganja i poster prezentacije radova učesnika Sabora.

U okviru redovnih ginekoloških pregleda kod izabranog ginekologa u toku je nacionalni program skrinig – ranog otkrivanje raka grlića materice, u Domu zdravlja Bijelo Polje.

U JZU Dom zdravlja Bijelo Polje počela je sa radom internistička ambulanta u kojoj jednom sedmično (srijedom od 15h) ordinira internista - kardiolog iz Opšte bolnice Bijelo Polje dr Erol Muratović. Pregledi se zakazuju kod izabranih doktora.

Novi servis Call centar za potvrdu/otkazivanje specijalističkih pregleda u Kliničkom centru Crne Gore , kojim će se baza automatski ažurirati a oslobođeni termini biti dostupni izabranim ljekarima i pacijentima.

GALERIJA

Back to Top