JZU Dom zdravlja Bijelo Polje posjetila zamjenica zaštitnika ljudskih i manjinskih prava Snežana Mijušković sa saradnicima.

Dana 10.10.2018. godine Savjetovalište za mlade Doma zdravlja Bijelo Polje obilježilo je svjetski dan mentalnog zdravlja.

U prostorijama Centra za prevenciju u Domu zdravlja od 20.09.2018. godine počeo je drugi ciklus škole "Roditeljstvo za cjeloživotno zdravlje". Radionice traju tri mjeseca ili 12 radionica po planu i uputstvima koje je sačinila Džudi Hačings. 

U sklopu prevencije kako obolijevanja, tako i komplikacija gripa i ove godine u Crnoj Gori će se sprovoditi vakcinacija grupa stanovništva koje su u povećanom riziku od obolijevanja i komplikacija ove virusne infekcije.

Deset zdravstvenih ustanova, zahvaljujući donaciji Turske agencije za međunarodnu saradnju i koordinaciju (TIKA), dobilo je 12 savremenih EKG aparata, koje su danas uručili ministar zdravlja dr Kenan Hrapović, NJ.E. Ambasador Turske u Crnoj Gori Serhat Galip i novoimenovani koordinator Agencije TIKA Enver Resulogulari.

GALERIJA

Back to Top